Seniorit ja juniorit ilmaiseksi Weekend Festivalille

Helsingissä ensi viikon lopulla, 17.-19. elokuuta pidettävä Weekend Festival on päättänyt tarjota vapaan sisäänpääsyn kaikille yli 69-vuotiaille ja alle 10-vuotiaille musiikin ystäville.

– Mielestämme musiikki kuuluu kaikille. Haluamme tarjota niin lapsille kuin vanhemmille musiikkidiggareille mahdollisuuden kokea jotain, mihin ei muuten tulisi lähdettyä. Nykyajan popmusiikin ei tarvitse olla yksinomaan nuorisolle suunnattua, ja siksi toivotamme yli 69-vuotiaat ja alle 10-vuotiaat meille tervetulleiksi, toteaa Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Vapaa pääsy on suunnattu kaikille tänä vuonna vähintään 69 vuotta täyttäville. Lisäksi ennen festivaalin alkua enintään 10 vuotta täyttäneet pääsevät tapahtuman ilmaiseksi huoltajan seurassa. Vapaaliput ovat noudettavissa henkilötodistusta vastaan (tarkistetaan myös portilla) Helsingin Rautatieaseman WKND-pisteeltä 13.8. alkaen maanantaista torstaisin kello 14-20 sekä perjantaina kello 12-20.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.