Seksihullut tulee!!!

seksihullut1189636351

Jyrki Nissisestä on moneksi. Tällä hetkellä mies on ajankohtainen sarjakuvatuotantonsa puolella Borgtron 10:n muodossa ja musiikin saralla. Akustista ja sähköistä punkmelua tarjoava Jyrki Nissinen & Laskettuaika on juuri julkaissut uuden seiskatuumaisen. Suurimmat aallot punkpiireissä nostattaa kuitenkin miehen Seksihullut-yhtye, jolta on hiljattain ilmestynyt sekä ensimmäinen oma EP että splitti Valium Kiharoiden kanssa.

Keitä olette ja mitä te teette?

– Seksihullut on Sirpa-laulu , Tuuli-basso, Vilu-rummut, Jyrki-laulu/kitara ja Jarkko-kitara

Seksihullujen vaiheet 2007-2017?

– Alettiin soittaa kesällä 2007, ilman sen kummempia tavoitteita tai suunnitelmia. Treenattiin omakotitalon kellarissa, jossa oli avoikkunat ja maalattia. Siellä äänitettiin myös eka demo nimeltä ”Panohullut juoppotalon vintillä”. Sitten tuli syksy ja rupes oleen tosi kylmä siellä alhaalla, joten siirrettiin treenikämppä keittiöön. Pysty vaikkapa keittämään munia ja treenaamaan yhtä aikaa. Osapuilleen tässä vaiheessa Sirpa tuli laulamaan ja Jarkko toiseen kitaraan. Keikkailtu on satunnaisesti ja tehty splitti Kakka-Hätä-77:n ja Valium Kiharoiden kanssa sekä yksi ihan oma EP. Ja varmaan sitä samaa rataa tämä jatkuu, niin kauan kunnes loppuu vuonna 2017 tai aiemmin.

Killed By Death?

-Löytyyhän noita KBD- levyjä hyllystä, vaikka ei juuri niitten innoittamana tää Seksihullut käyntiin lähtenytkään. Kaiketi niistä jotain ammentaa.

Teidän sanoituksissa tuntuisi olevan sekä arkisuutta että anarkiaa. Mistä ja missä fiiliksissä duunaatte niitä?

– Kun on joku aihe tai tapahtuma mistä pitää kertoo, niin siitä jaaritellaan sitten niin monta riviä kun tarvii. Kaikkii seksijuttuihan noissa sanotuksissa vilisee, mutta lauletaan sitä myös muustakin. Syömisestä, väkivallasta, sekoamisesta, poliiseista… kaikesta mitä nyt elämiseen voi liittyä.

Vastaatko kaikista Seksihullujen sanoituksista?

-No, kyllä niitä muutkin tekee ja etenkin Sirpa muuntelee sitten itselleen sopiviksi, mutta joo, pääasiassa meikän käsialaa ne on.

Sirpaa on kehuttu kovaksi punklaulajaksi. Mitä se on syöny?

– Viskiä ja hampurilaisia.

Asteikolla 4-10, kuinka seksikkäitä ja hulluja olette?

– No, Tuuli on varmaan seksikäs, kun jossain PIF- foorumilla yleisin palaute on että ”paskabändi, hyvännäköinen basisti”. Mutta laitetaan nyt varmuuden vuoksi molempiin vastaukseks 10.

Valium Kiharat -splitiltä (levyn arvostelu tässä) löytyy kappale nimeltä Kiimaiset poliisit. Mitä mieltä olet Jouko Turkasta?

– Hauska juttu, että kysyit. Sanotaanko, että ainakin eräällä meistä on hyvät kontaktit Turkkaan. Seksihullut on vierailleetkin Joukon luona ihan koko bändin voimin. Meille tarjoiltiin jotain tosi imeliä etnisiä leivoksia. Mut ei siitä sen enempää. Silloin kun toi Kiimaiset poliisit biisi tehtiin, niin nimi vaan napattiin siitä TV- sarjasta. Poliisit hidastaa ja vaikeuttaa asioita. Se on sen biisin ”sanoma.”

Voiko punk-musiikki olla korrektia?

– Voi olla. Sehän sen pahin vitsaus nykyään onkin.

Milloin on mahdollista seuraavan kerran nähdä Seksihulluja livenä?

– No, nyt loppuvuoden Sirpa on kiinni noissa teatterihommissa ja Vilu Sur-rur-puuhissa, joten vähän hiljasempaa on, mutta marraskuun lopulla ollaan Lepakkomiehessä Helsingissä ja Joulukuussa TVO:lla Turussa ja ehkä sit vielä Tampereella tai Oulussa. Keväällä vois skarppailla noiden keikkojen kanssa…

Jos muuttaisit Borgtronin musiikkimuotoon, miltä se kuulostaisi?

– Varmaan samalta kuin simpanssia raiskattais flyygelin sisällä.

Comments

One response to “Seksihullut tulee!!!”

  1. Miki

    Noi teidän Kokoomusnuorten mainosbannerit haittaavat sivustonne lukemista AIKA VITUSTI!

  2. Miki

    Noi teidän Kokoomusnuorten mainosbannerit haittaavat sivustonne lukemista AIKA VITUSTI!

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.