Ruotsi-rokut tähdittävät Tampereen Kiirarockia

Viides Kiirarock-festivaali järjestetään Jack the Roosteriin syyskuun 14.-15. päivinä. Kahdeksan bändin voimin raikuva kaksipäiväinen tapahtuma marssittaa Tampereelle kaksi iskussa olevaa yhtyettä länsinaapurista: ruotsalaisen rockin nousevassa aallossa olevat Dynazty ja Normandie.

Perjantaina viimeisenä stagen valtaava Normandie perustettiin vuonna 2013. Metalcorea ja vaihtoehtorockia sekoittava yhtye on valmiina toiseen täyspitkäänsä: White Flag -albumi tulee musiikkikauppoihin lokakuun lopussa. Biiseissään suuren tunteen tavoittavan Normandien lisäksi perjantain Kiirarock-listalla ponnistavat korkealle Dead End Scene, Joviac ja Rückwater. Luvassa on vaihteleva rockilta, jossa on tylyyttä, taitoa ja modernin metallin kiiltoa.

Lauantaina Jack the Roosterin lavalla pääesiintyjänä häärää Dynazty, joka sekoittaa hardrockiin vaikutteita heavy metal -paahdosta ja voimametallista. Ennen Dynaztya lauantai-illan huumaa lietsovat Groupie Highschool, Violent Fever ja Rose Pilots, jotka puskevat kokka koholla urbaania ja tanakkaa hard- ja katurockia.

TAPAHTUMA
Pe-La 14.-15.9.2018 Jack the Rooster, Tampere

LIPUT
Pe: 13e (+ toimituskulut)
La: 16e (+ toimituskulut)
Pe & La: 25e (+ toimituskulut)
Ennakot Lippupiste & Liveto