Ruotsalainen Melissa Jorn saapuu Savoyhin

Ruotsin suosituimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Melissa Horn saapuu loppusyksystä konsertoimaan Suomeen. Kokonaan soolona kiertävän Melissa Hornin keikka toteutuu Helsingin Savoy-teatterissa torstaina 16. marraskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 14. kesäkuuta Ticketmasterissa.

Edellisellä Helsingin vierailullaan keväällä 2016 Melissa Horn myi Savoy-teatterin viimeistä paikkaa myöden loppuun, ja aikaisemmatkin Suomen keikat ovat olleet loppuunmyytyjä. Ensi syksynä on vuorossa Pohjoismaiden kiertue kokonaan soolona.

Melissa Horn lähettääkin terveisiä faneilleen: ”En dröm går i uppfyllelse. Jag ska spela solo i höst. Helt själv alltså.

De första åren när jag började skriva låtar var jag alltid ensam på scen. Blev obekvämt nervös av att spela tillsammans med andra. Under åren har jag utökat storleken på band och känner nu helt tvärtom. Har börjat tro att mina låtar och jag inte håller i den totalt avskalade formen. Just därför måste jag göra det här nu.

Kan bli det läskigaste jag gjort hittills. Inget band att luta mig mot, bara er. Ni som vill komma då, kommer att vara ovanligt viktiga. Och extrem välkomna.

Kram, Melissa”

KONSERTTI
To 16.11.2017 klo 19.30 Savoy-teatteri, Helsinki

LIPUT
Myyntiin ke 14.6.2017 klo 9
Liput palvelumaksuineen alkaen 39 / 45,50 euroa Ticketmasterista