Photo: Johan Carlén

Ruotsalainen hardrock-yhtye Smash into Pieces palaa lokakuussa Suomeen

Talvella 2014 Suomessa kolme menestyksekästä keikkaa tehnyt Smash into Pieces palaa kesän jälkeen Suomeen. Korkeaoktaanista hardrockia soittava ruotsalaisbändi esiintyy 23. lokakuuta Kuopiossa ja seuraavina päivinä Helsingissä ja Tampereella.

Smash Into Pieces julkaisi Unbreakable-debyyttinsä syksyllä 2012. Sen jälkeen bändi on tehnyt sitä, mitä rockyhtyeen pitääkin: keikkaillut. Omien kiertueiden lisäksi Smash Into Pieces on nähty samoilla lavoilla kuin esimerkiksi Mustasch, Dead by April, Twisted Sister ja Raised Fist. Talvella 2014 orkesteri lämmitteli Amaranthea Helsingissä ja Lahdessa.

Smash Into Pieces valmistelee parasta aikaa seuraavaa albumiaan. We’re not Finnish(ed) Yet Tourilla soi syyskuussa julkaistava, vielä nimetön single sekä muu uunituore musiikki. Smash Into Piecesin toinen pitkäsoitto ilmestyy loppuvuodesta 2014.

KEIKAT
We’re not Finnish(ed) Yet Tour
to 23.10.2014 Kuopio, Henry’s Pub (liput 5 e, enn. Tiketti alk. 9.5.2014)
pe 24.10.2014 Helsinki, LeBonk (ilmainen sisäänpääsy)
la 25.10.2014 Tampere, Dog’s Home / NEM-klubi (liput 6 e ovelta)


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.