Ruisrockin kiinnityksissä ei vieläkään kovin paljon kiinnostavaa

Ruisrock julkaisee tällä viikolla joka päivä bändejä, toistaiseksi ei mitään megakiinnitystä ole nähty julkistettujen joukossa. Näin omasta kulmasta huutelemassa kiinnostavin lienee sludgahtavan metallin suurnimi Mastodon ja katurockin pariin näköjään palannut ruotsalainen Backyard Babies. Muita ulkomaisia ovat “tämän hetken kuuma nimi” britti Ellie Goulding, Ruotsin tähti Veronica Maggio ja tanskalainen indie-nousukas MØ.

Kotimaa-osasto näyttää olevan sitä samaa perussettiä, mitä on aina muutenkin tarjolla: Amorphis, Haloo Helsinki, Michael Monroe, Lapko, Santa Cruz ja Apina.

46. Ruisrock järjestetään 3.-5. heinäkuuta Turun Ruissalossa, kolmen päivän liput ovat myynnissä Tiketissä vuoden 2014 hinnalla alk. 128 euroa 2.3. saakka, jonka jälkeen hinta on 135 euroa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.