Ruisrockiin tulee Has Been -teltta, ekat kiinnitykset kovia menneisyyden tähtiä

Ruisrockiin on tulossa ensimmäisenä maailmassa oma teltta has been -tähdille. Ensimmäiset kiinnitykset on jo julkistettu ja kovaa settiä tuolta 80- ja 90-luvuilta on saatu vedettyä mukaan: “legendaarinen” taustanauha-duo Milli Vanilli , paremmin Neon2-kitaristina tutuksi tullut Rami Alanko soolona, esi-whigga Vanilla Ice ja Bussipysäkillä-hitistään tunnettu Janos Valmunen.

“Kun tuolla maailmalla kiertää näitä bändien buukkausevettejä, niin vastaan tulee jatkuvasti menneitä tähtiä, jotka edelleen haaveilevat tähtiloistosta. Eihän näitä kovin moni buukkaaja vakavasti ota, mutta me päätimme ottaa härkää sarvista ja antaa heille ihan oman teltan festareille. Sinänsä tämä päätös oli hyvinkin yksinkertainen, kun moni artisti on valmis jopa maksamaan slotista isolla festarilla ihan vain näkyvyyden takia. Toki aiomme pitää huolen siitä, ettei tavallinen festarieläin häiriinny näiden menneisyyden vankien esityksistä, ts. teltta pannaan johonkin sopivan hankalasti päästävään nurkkaan”, kertoo teltan tuotannosta ja buukkauksesta vastaava Mindblown Production -tuottaja Kalevi Härvä.

Tsekkaa Milli Vanillin tuore näyte Aprílios Anóitos -festareilta Kreikasta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Ruisrockiin tulee Has Been -teltta, ekat kiinnitykset kovia menneisyyden tähtiä”

  1. Unto Murkila

    Janos Valmunen kuoli 1999 liikenneonnettomuudessa. Häneltä ja avovaimo ja 3 lasta. Jotain rajaa noihin aprillipiloihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.