Roots-trio The Holmes Brothers saapuu Tampereelle

Vuonna 1979 Yhdysvalloissa perustettu juurimusiikkitrio The Holmes Brothers esiintyy Tampereen Klubilla syksyn synkimpinä hetkinä. Pitkän uran ja tuhansien keikkojen muokkaama täyteläinen bändisoundi lämmittää sielua ja kehoa maanantaina 3. marraskuuta.

Kitaristi-pianisti Wendell Holmesin, basisti Sherman Holmesin ja rumpali Popsy “Holmes” Dixonin blues, soul, gospel, funk ja kantri saavat voimaa jokaisen soittajan laulutaidoista. Taivaallisiksi luonnehditut lauluharmoniat irtoavat The Holmes Brothersin jäseniltä vaivatta: yhtyeen elävät esiintymiset ovat poikkeuksetta maasta irrottavia tapauksia.

The Holmes Brothersin kymmenes studioalbumi Brotherhood ilmestyi viime vuonna. Sen jälkeen orkesteri on keikkaillut sekä Euroopan maissa että Yhdysvalloissa. Brotherhoodia on kuvailtu trion bluesvoittoisimmaksi pitkäsoitoksi, jolla taitava bändi elää ja kokee juurimusiikin syvät vivahteet paremmin kuin koskaan.

KEIKKA
ma 3.11. Klubi, Tampere

LIPUT
ennakkoon 25 e Tiketistä
ovelta 30 e


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.