Roots of Lovelta uusi single

Kuva: Timo Jansson

Roots of Love työstää studiossa uutta albumiaan. Vuoden 2015 keväällä Jimi Hendrixin musiikkiin pohjautuvan “Personal Contact”-debyyttinsä julkaissut kuusi henkinen yhtye on saanut paljon näkyvyyttä, positiivista kansainvälistäkin huomiota ja hienoja arvioita myös energisiltä keikoiltaan sekä useista isoista konserteista.

Tuleva toinen albumi perustuu pitkälti omaan tuotantoon ja pariin tribuuttiin. Musiikillista moni-ilmeistä juurimusaa tullaan kuulemaan jatkossakin ja Hendrixin henkeä.

– Hänelle on biisi rakkaan henkilön menetyksestä. Palen soljuvaa melodiaa ja Eva Louhivuoren kaunista tekstiä on helppo tulkita. Halusin pitää laulun yksinkertaisena, kuulaana ja käyttää Husky Rescuessakin kuultuja, pehmeämpiä sävyjä, bändin laulaja (ex-Husky Rescue) Reeta Vestman kertoilee uudesta singlestä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.