Rockfest avasi ensi kesän ohjelmansa Slipknotilla

Slipknot saapuu Hyvinkään Rockfestiin ensi kesäkuussa. Tämä miljoonia albumeita myynyt yhtye palaa kolmen vuoden tauon jälkeen maahamme ja nähdään yhtenä Rockfestin pääartisteista perjantaina 7. kesäkuuta.

Rockfest järjestetään viime kesältä tutuksi tulleella Hyvinkään pienlentokentällä kolmipäiväisenä 7.-9.6. ja sen lipunmyynti on jo alkanut tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput. Myynnissä on yhden päivän early bird -lippuja hintaan 85 euroa ja kolmen päivän lippuja hintaan 135 euroa. Festivaalin varsinainen lipunmyynti alkaa 19. marraskuuta.

Slipknot perustettiin Yhdysvaltain Iowassa vuonna 1995, ja sen nousi varsin nopeasti tunnetuksi heavyfanien keskuudessa provokatiivisen ja aggressiivisen musiikkinsa ja näyttävien lavaesiintymistensä ansiosta. Yhtye on voittanut Grammy-palkinnon vuonna 2006 Before I Forget -kappaleellaan ja saanut lisäksi kymmenen Grammy-ehdokkuutta. Slipknotilla on saavutettuina myös toistakymmentä platinalevyä ja yli 40 kultalevyä ympäri maailman.

Slipknotin Suomen-konsertti enteilee yhtyeen uutta albumia, jota se alkaa valmistella vuoden 2019 alussa. Yhtyeen laulaja Corey Taylor on kertonut, että heidän kuudes studioalbuminsa ilmestyy juuri ennen kesää, jonka jälkeen he lähtevät laajalle maailmankiertueelle.

Jo aiemmin on tiedotettu, että Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään pienlentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa loppuvuoden aikana. Festivaalin ikäraja on K-18.

Jos spekuloida haluaa tulevaa, niin hieman myöhemmin starttaava Download Festival julkaisi myös Slipknotin tänään ja lisäksi heillä on tarjolla mm. Rob Zombie, Slash, Trivium ja Underoath. Luulisi pari noista ainakin saapuvan Suomeenkin, toisaalta Tuska lienee kiinnostunut myös ainakin Rob Zombiesta. Myös Tool on Euroopassa ensi kesänä, mutta heidän julkaistujen keikkojen listassa ei Suomea ikävä kyllä ole, ainakaan toistaiseksi.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.