Robin Schulz Weekend Festivalille

Huippu-DJ/tuottaja Robin Schulz saapuu esiintymään Suomeen neljän vuoden tauon jälkeen. Weekend Festivalille heinäkuussa saapuvan saksalaisen Suomessa Sugar-albumi (2015) on saanut platinaa sekä Prayer (2014) ja Uncovered (2017) -albumit kultaa. Lisäksi hänellä on Suomesta kaksi tuplaplatinasingleä, kaksi platinasingleä ja kolme kultasingleä.

Robin Schulz on varsin läheinen suomalaisille, sillä hän julkaisi viime vuoden lopulla Speechless-nimisen singlen vokalistinaan Erika Sirola hän rakastaa pelejä https://fi.slotzo.com. Lisäksi yksi kappaleen säveltäjistä oli Teemu Brunila.

 

Uhkapelit ovat aina kuuluneet meidän suomalaisten rakkaisiin harrastuksiin. Kukapa ei olisi raaputellut ässäarpoja tai jännittänyt numeroitaan lottoarvonnasta. Uhkapelit netissä on yhä useamman suomalaisen mukava harrastus – pelejä voi oikean rahan lisäksi pelata myös ilmaiseksi.

Mobiileja uhkapelejä on tarjolla jokaiseen uudenaikaiseen mobiililaitteiseen, uhkapelit netissä ovat ennen kaikkea viihteellinen juttu, vaikka sana ”uhkapelit” voi edelleen hieman negatiiviselta kuulostaa. Tiettyjä uhkia toki on, mutta niitä torjuvat niin pelaajat kuin nettikasinot.

Weekend Festival pidetään Helsingissä 19.-20. heinäkuuta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.