Robbie Williamsille lisäkeikka

Robbie Williamsin toukokuussa järjestettävä Swings Both Ways Live -konsertti Helsingissä Hartwall Areenalla varattiin tänä aamuna loppuun nopeasti. Kysynnän seurauksena on nyt varmistunut, että Robbie tekee toisen konsertin Helsingissä maanantaina 19. toukokuuta. Lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Robbie Williams palaa keväällä Suomeen 11 vuoden odotuksen jälkeen. Tuleva Swings Both Ways Live Euroopan-kiertue on jatkoa marraskuussa Lontoon Palladiumissa pidetylle yksittäiskonsertille, jossa Robbie Williams esitteli ensimmäistä kertaa livenä kappaleita vastikään julkaistulta Swings Both Ways -albumiltaan. Levyllä Robbie on palannut rakastamalleen musiikin kultakaudelle ja edelliseen swing-albumiin verrattuna levyllä on nyt enemmän alkuperäistä materiaalia. Levyllä Robbien kanssa duetoivat mm. Olly Murs, Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson ja Rufus Wainwright. Edellinen samaa aihemaailmaa edustava Swing When You’re Winning julkaistiin vuonna 2001 ja se on kaikkien aikojen parhaiten myynyt Robbie Williams -albumi.

KONSERTTI
Su 18.5.2014 Helsinki, Hartwall Areena – LOPPUUNVARATTU
Ma 19.5.2014 Helsinki, Hartwall Areena – LISÄKONSERTTI
Ovet molempina iltoina klo 18.30

LIPUT
Liput palvelumaksuineen alkaen 99 / 93,50 / 89,50 / 83,50 / 79 euroa Lippupisteen myyntipisteistä
HUOM! rajoitus: enintään 6 lippua / ostaja.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.