Rival Sons saapuu The Circukseen

Rival Sons on kovassa nosteessa edelleen. Uusi Great Western Valkyrie -albumi meni suoraan listakärkeen myös Suomessa. Ahkeran keikkailun, kiivaan levytystahdin ja rock-kriitikoiden ylistävien arvioiden siivittämänä yhtye on esiintynyt kasvaville fanijoukoille sekä järjestään loppuunmyydyille saleille sitten Pressure & Time -läpimurtoalbuminsa (2011). Kesäkuussa odotetun neljännen albuminsa, Great Western Valkyrie, julkaissut yhtye kuvailee uuden basistinsa David Besten kanssa purkitettua hengentuotettaan tiukimmaksi koskaan. Albumin julkaisun myötä yhtye lähtee nyt mittavalle maailmankiertueelle, joka saavuttaa Suomen marraskuussa.

Vuonna 2008 perustettu Rival Sons -yhtye on lyhyessä ajassa noussut rockin kiinnostavimpien nimien joukkoon. Vuonna 2009 Kaliforniasta kotoisin oleva yhtye julkaisi omatoimisesti Before The Fire -albuminsa digitaalisessa muodossa, jonka jälkeen siltä lohkaistu Tell Me Something -kappale löysi tiensä tv-mainokseen. Kuhina yhtyeen ympärillä kasvoi ja seuraavana vuonna Rival Sons esiintyi jo samoilla lavoilla Alice Cooperin ja Kid Rockin kaltaisten nimien kanssa.

Rival Sons ammentaa musiikissaan vaikutteita niin vanhasta bluesista kuin soulistakin. Yhtyettä on kiitelty sen rehdistä ja räjähtävän alkuvoimaisesta rock’n’roll -asenteesta, josta ei puutu vilpittömyyttä tai vaaran tuntua. Rival Sons musisoinnissa kuuluvat 60-luvun brittibändit kuten alkuaikojen Led Zeppelin, Small Faces ja The Who. Karismaattisen vokalisti Jay Buchananin äänen on sanottu tihkuvan soulia ja rockia – miestä on usein verrattu sellaisiin laulajiin kuten Steve Marriott, Steven Tyler ja Robert Plant.

Retrorockin lähettilääksikin kutsuttu yhtye on valittu kärkipäähän useiden kansainvälisten musiikkijulkaisujen lukijaäänestyksissä – kriitikot ovatkin arvelleet yhtyeen nousun stadionluokkaan olevan enää vain ajan kysymys.

KEIKKA
Ti 25.11.2014 Helsinki, The Circus

LIPUT
Alkaen 48,50€ (sis. toimituskulut)
Lipunmyynti alkaa maanantaina 7.7.2014 klo 9.00. Ennakot Menolippu ja Lippupalvelu
Ennakkomyynti Menoklubin jäsenille alkaa jo tänään 2.7.2014 ja päättyy 6.7.2014 klo 15.00.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.