Rival Sons saapuu Allas Sea Poolille

Merikylpylä Allas Sea Poolin kesän konserttien ohjelmistoon on vahvistunut blues-rock-kokoonpano Rival Sons. Räjähtävän alkuvoimaisesta rock’n’roll -asenteestaan tunnettu kalifornialaiskokoonpano nousee merelliselle Allas Sea Poolin lavalle lauantaina 9. kesäkuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin torstaina 17. toukokuuta klo 9 Lippupisteessä. Altaan omistajat ja jäsenet saavat konserttilipuista 10 prosentin alennuksen.

Läpi yli kymmenvuotisen uransa ahkerasti kiertueilla viihtynyt ja myös Suomessa useampaan otteeseen vieraillut Rival Sons kunnioittaa retrosoundillaan ja asenteellaan The Animalsin, The Whon, Small Facesin ja Led Zeppelinin kaltaisten ikonisten rock-yhtyeiden perintöä. Vanhasta bluesista ja soulista inspiroitunut yhtye on noussut viiden menestyksekkään studioalbumin myötä maailmanlaajuiseen suosioon sekä vahvistanut paikkansa uskollisen keikkayleisön sydämissä.

KEIKKA
La 9.6.2018 Helsinki, Allas Sea Pool

LIPUT
ennakkoliput alk. 52,50 EUR, myyntiin to 17.5.2018 klo 9.00 Lippupisteessä


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.