Rival Sons marraskuussa Suomeen – lämppärinä kova The Last Internationale

Torstaina 28. marraskuuta Helsingissä The Circuksen lavalle nousevan Rival Sonsin lämmittelijäksi saapuu toinen yhdysvaltalainen rock-suuruus, The Last Internationale.

Rival Sonsin ja The Last Internationalen konsertin liput maksavat alkaen 54,50 euroa, ja ne ovat myynnissä Lippupisteessä.

Vuonna 2009 Kaliforniassa perustettu Rival Sons on nähty Suomessa viimeksi viime vuoden kesäkuussa ja saapuu nyt yleisön pyynnöstä jälleen maahamme.

Rival Sons on ahkera konsertoija. Suomessa yhtye esiintyi ensimmäisen kerran lokakuussa 2011 Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Sittemmin yhtyeen menestys on kasvanut kasvamistaan, ja se on saanut lukuisia huomionosoituksia, kuten 2012 Isossa-Britanniassa “Suurimman läpimurron tehnyt yhtye” -palkinnon Classic Rock -gaalassa.

The Last Internationale on tullut tunnetuksi yhteiskunnallisesti tietoisista sanoituksistaan ja vahvasta esiintymisestään. New Yorkista kotoisin olevan kokoonpanon keulahahmona loistaa Janis Jopliniinkin verrattu Delila Paz.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.