Revisited: Promoe – Long Distance Runner

Toinen levy listalta, jota pitäisi kuunnella enemmän, mutta jostain syystä jää vain poimimatta kuunteluun. Eli ts. tämäkin on levy, joka vuosienkin jälkeen ovat 5/5-henkisiä omalla listalla. Oikeasti levyinä, ne ei välttämättä yleisesti ole edes esittäjiensä parhaita, mutta henk. koht. ne vain toimivat aina. Tosin tämä Promoen levy on mielestäni miehen paras tuotos myös.

#2 Promoe – Long Distance Runner

Promoe on yksi suurimmista vaikutteista oman rap-kuuntelumäärien kiihdyttäjänä ja tämä levy iski aikanaan saman tien. Hyvinkin kantaaottava levy on niin nykypäivää, mutta tehty jo reilu 15 vuotta sitten. Promoe on jatkanut tämän jälkeen paljon ruotsiksi ja kuuntelumäärät on sen takia jääneet vähemmälle, kun tämän artistin kohdalla niitä sanojakin tulee kuunneltua enemmän ja ruotsi ei ole ihan riittävän hyvin hallussa, että räpeissä pysyisi perässä. Tämä levy on kuitenkin omalla listalla todellinen klassikko.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.