Revisited: Pantera – The Great Southern Trendkill

Levy, joka vuosienkin jälkeen ovat 5/5-henkisiä omalla listalla. Välttämättä nämä kaikki eivät välttämättä yleisesti ole edes esittäjiensä parhaita, mutta tämä on kyllä Panteran paras levy, IMHO.

#6 Pantera – The Great Southern Trendkill

Panteralta nostetaan aina joku kolmesta edeltävästä levystä esiin, mutta omassa mielessä vasta tällä levyllä kaikki Panteran ominaisuudet ovat jalostuneet lopulliseen muotoonsa. Asennemetalli ei ole enää vain pullistelua, riffien elvistelyt on viilattu pois ja southern-vaikutteet tuotu kunnolla esiin. Tästä Anselmo esim. jatkoi sitten Downin kanssa vielä syvemmälle suon keskustaan. Tämä levy on kuin kooste nykypäivän sludgen, stonerin, groove-metallin ja metalcoren kaikista hyvistä puolista, ja melkein voisin väittää, että kaikki ne bändit ovat jollain tapaa Trendkillinsä kuunnelleet. Biisikokonaisuus rullaa myös mukavan vaihtelevasti, eikä levyllä ole tyhjäkäyntiä. “Täytebiisitkin” on nimenomaan kokonaisuuteen tarpeellisia välisoittoja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.