Revisited: Crash Test Dummies – God Shuffled His Feet

Jälleen levy, joka vuosienkin jälkeen ovat 5/5-henkisiä omalla listalla. Oikeasti levyinä, ne ei välttämättä yleisesti ole edes esittäjiensä parhaita, mutta henk. koht. ne vain toimivat aina.

#5 Crash Test Dummies – God Shuffled His Feet

Olen tätä levyä aikaisemmin nostellut esiin unohduksen syvästä kuopasta, koska tämä yksinkertaisesti on lähes täydellinen kokonaisuus. Jumala-teemainen levy on huumoriin kierosti kietoutunut sivallus, josta ei kuitenkaan ihan varma oikein voi koskaan olla, millä puolella aitaa lauluntekijä Brad Roberts oikein lopulta seisoo. Robers on muuten melkoisen hyvä lyyrikko. Tältä ei löydy myöskään mielestäni yhtään täytebiisiä ja se megahitti ei todellakaan ole mikään MMMBop, vaikka siinäkin niitä m-kirjaimia on. Siinäkin on melkoista pohdintaa, vaikka noustuaan listojen kärkeen, se kadottikin ison osan alkuperäisestä voimastaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.