Retro 2014 – The Last Internationale

Retro 2014 -sarja paljastaa tammikuun ajan yhden viime vuoden henkilökohtaisen kohokohdan per päivä. Ei varsinaisesti missään paremmuusjärjestyksessä, mutta kyllä kuun lopulla tarjoillaan ne viime vuoden kiiltävimmät helmet.


Tämä bändi tarttui haaviin ihan sattumalta “selaillessani” tuoreita julkaisuja. Heti levyn ensimmäinen raita on sen verran kovaa kamaa, että pakko tämän pariin oli palata yhä uudelleen.

Hiukan tuli sitten tutkittua myös mistä tämä bändi oikein on kotoisin (fyysisesti siis he tulevat New Yorkista). Heitä kuvaillaan mm. blues ‘n boots -tyylin edustajiksi, täytyy myöntää, ettei mitään hajua keitä muita tuohon voisi kuulua, mutta kuvaus on melko hyvä. Bluesrockiahan tämä loppujen lopuksi on ja hemmetin hyvää sellaista.

Pieni knoppitieto tarttui myös mukaan bändin historiaa selaillessa. Rage Against the Machinen Tom Morello oli diggaillut bändiä ja oli uuden levyn tuottajanakin. Bändi etsi rumpalia ja Morello vinkkasi RATM-kaverilleen Brad Wilkille asiasta ja näin saatiin The Last Internationalelle uusi rumpali.

We Will Reign on itseasiassa bändin kolmoslevy, vaikka sitä eri lähteissä väitetäänkin debyytiksi (isolle lafkalle tehty eka levy tämä tosin on).


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.