Retro 2014 – Atomirotta

Retro 2014 -sarja paljastaa tammikuun ajan yhden viime vuoden henkilökohtaisen kohokohdan per päivä. Ei varsinaisesti missään paremmuusjärjestyksessä, mutta kyllä kuun lopulla tarjoillaan ne viime vuoden kiiltävimmät helmet.


Atomirotta ei alunperin ollut meikäläisen listalla, mutta tätä “kuukauden listaa” koostaessani oli pakko tsekata vielä Atomirotta uudelleen, kun aikaisemmin oli vähän ohimennen vain tullut tsekattua mistä oikein on kyse.

Ja pakkohan tämä on tänne mukaan ottaa, onhan tämä hemmetin kova levy. Notkea Rotta tekee ainakin osittaisen paluun Pattayalle, mutta Rane Raitsikan mukana kyydissä on paljon enemmän funkkia, punkkia ja ska-henkeä. Vaikka Atomirotta muistuttaa luonnollisesti Notkean Rotan takia vanhoja räp-tekeleitä, niin katsontakanta on selkeän freesi.

Onhan tämä tosin kesälevy, josta ei näin pakkasten keskellä ihan parasta irti saa, mutta samalla se kuitenkin tuo pientä lämpöaaltoa mukanaan. Atomirotta on ansainnut kaiken sen huomion mitä se on osakseen vuoden aikana saanu ja kiinnitettiinhän heidän jo ensi kesä Tuskaankin – siellä kun tunnetusti paistaa aina aurinko täydeltä laidalta, niin Atomirotta sopii hyvin joukkoon.