Räppäri Nipsey Hussle saapuu Tavastialle

Yhdysvaltojen kuumimpiin rap-lupauksiin kuuluva Nipsey Hussle saapuu ensi vuoden alussa ensimmäiselle Suomen-keikalleen. Parhaillaan debyyttialbuminsa julkaisuun valmistautuva artisti nousee Tavastian lavalle tiistaina 27. tammikuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Los Angelesin South Centralista saapuvaa Nipsey Husslea on toistuvasti verrattu Yhdysvaltojen länsirannikon legendaarisiin rap-nimiin Ice Cubesta Snoop Doggiin ja Ice-T:hin. XXL-lehdessä kuumimpien uusien hiphop-artistien listallekin nostettu Nipsey Hussle on ilmoittanut julkaisevansa virallisen debyyttialbuminsa ”Victory Lap” myöhemmin tänä vuonna.

Lähes kymmenen vuotta uraa luonut Nipsey Hussle on äänittänyt yhteisbiisejä esimerkiksi Snoop Doggin, Draken ja Rick Rossin kanssa sekä julkaissut yhdeksän mixtapea, joista tunnetuimpia ovat ”The Marathon” (2010), ”The Marathon Continues” (2011) ja ”Crenshaw” (2013). Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Basso.

KEIKKA
Ti 27.1.2015 Helsinki, Tavastia

LIPUT
– ennakkoon Tiketistä alk. 23 EUR
– ovelta 25 EUR


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.