Rap-metalli jatkaa nousukiitoaan, Hollywood Undeadin keikka siirtyy The Circukseen suuren kysynnän vuoksi

Yhdysvaltalaisbändi Hollywood Undeadin marraskuinen Helsingin keikka siirtyy Nosturilta huikean kysynnän johdosta isompaan keikkapaikkaan The Circukseen. Samalla loppuunmyytyyn keikkaan saadaan paljon toivottuja lisälippuja myyntiin. Lisäliput tulevat myyntiin Lippupalvelussa ja Tiketissä huomenna perjantaina 11. heinäkuuta. Nosturille ostetut liput käyvät sellaisenaan The Circukseen.

Musiikissaan vaihtoehtometallia, rockia ja rapia yhteensulauttava Hollywood Undead on noussut viime vuosina osaksi Los Angelesin vaihtoehtobändien kärkeä – rapcore näyttää tekevän jälleen paluuta n. 15 vuoden hiljaiselon jälkeen. Hollywood Undeadin tunnusmerkkeihin kuuluu, että jäsenet piiloutuvat pseudonyymien ja yksilöllisten maskien taakse. Musiikillisesti bändi on kerännyt vertauksia mm. Linkin Parkiin säröisillä kitarariffeillään ja elektronisten elementtien kanssa leikittelevillä rytmityksillään. Bändi on kiertänyt mm. Avenged Sevenfoldin kanssa ja syksyllä on vuorossa keikkaa Kornin ja Asking Alexandrian kanssa.

Bändin debyyttialbumi ”Swan Songs” julkaistiin vuonna 2008 ja se herätti välittömästi yleisön kiinnostuksen myyden lähes platinaa. Sittemmin yhtye on myynyt pelkästään Yhdysvalloissa yli kaksi miljoona albumia. Bändi on pian julkaisemassa odotetun neljännen albuminsa.

KEIKKA
Su 9.11.2014 Helsinki, The Circus (HUOM! Uusi keikkapaikka!)
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT
Lisäliput myyntiin pe 11.7.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 30,50 euroa Tiketin sekä Lippupalvelun myyntipisteistä