Rammsteinille lisäkeikka Tampereelle

Rammstein vastaa suureen kysyntään soittamalla toisen stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta. Aikaisemmin myyntiin tulleen stadionkeikan kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa.

Juuri käynnistyneellä ensimmäisellä stadionkiertueellaan Rammstein ylittää aiemmat konserttispektaakkelinsa entistäkin näyttävämmällä ja massiivisemmalla show´llaan. Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui konsertin tuotantoyksityiskohtien ja niihin liittyvien logistiikka-aikataulujen vahvistuttua tällä viikolla soitetun ensimmäisen konsertin myötä.

“Kävin itse katsomassa lavaa paikan päällä Berliinissä bändin valmistautuessa kiertueen aloitukseen, ja luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä – mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli. On suuri kunnia saada toimia sen järjestäjänä Suomessa ja nyt vielä kahden keikan verran”, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kertoo.

KEIKAT
Pe 9.8.2019 Tampere, Ratinan stadion
La 10.8.2019 Tampere, Ratinan stadion (LOPPUUNMYYTY)

LIPUT
Myyntiin keskiviikkona 5.6.2019 klo 9.00 osoitteessa www.lippu.fi/rammstein
99€ / 110€ / 119,90€
Ostorajoitus 6 kpl /asiakas

Ratinan stadionin takakaarteen D-istumakatsomoon ei ole ikärajaa, permannon seisomakatsomon ja muiden istumakatsomoiden ikäraja on 18 vuotta. Lisätietoa konsertin järjestelyistä osoitteessa www.lippu.fi/rammstein.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.