Raised Fist Jurassic Rockiin, lisäksi iso nippu kotimaisia julkistuksia

Jurassic Rock paljastaa tänään seuraavan nipun tämän kesän artistejaan: Kenkäverossa rokkaavat elokuun alussa myös Raised Fist (SWE), Sonata Arctica, Von Hertzen Brothers, Apulanta, Stam1na, Mokoma, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, S-Tool, Santa Cruz, Lasten Hautausmaa ja Huora.

Moni tämän kesän esiintymisistä on erityislaatuinen tapaus Jurassic Rockin historiaa ajatellen – nähtiinhän Raised Fist kaikkien aikojen ensimmäisessä Jurassicissa 12 vuotta sitten. Myös tapahtuman peruskalustoon lukeutuvan Stam1nan paluu Jurassiciin on odotettu tapaus. Yhtyeen ensimmäisen kymmenen vuoden Jurassic-putki nimittäin katkesi viime vuonna, mutta bändi palaa intoa uhkuen takaisin Mikkeliin.

“Olo on nuorekkaampi kuin ikinä, ja on ilo ja kunnia palata taas jurakaudelle. Jurassic Rock on Stam1nan uran eniten vierailtu festivali ja syystäkin – hommat on toimineet aina. Olemme rakennelleet tapahtuman lailla uraamme pikkuhiljaa ja askel askeleelta eteenpäin. Sympaattinen festivaali”, Stam1nan Antti “Hyrde” Hyyrynen toteaa.

Järjestyksessään 12. Jurassic Rock järjestetään Mikkelissä 3.-4.8.2018.

Tähän mennessä julkistetut tapahtuman päiväkohtaiset artistit ovat:
PE: Raised Fist (SWE), Turbonegro (NOR), Von Hertzen Brothers, Apulanta, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Huora
LA: Vince Neil (US), Stam1na, Mokoma, Sonata Arctica, S-Tool, Santa Cruz, Lasten Hautausmaa


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.