Rag’n’Bone Man ja Snakehips kiinnitetty Ilosaareen

Heinäkuun puolivälissä vietettävä Joensuun llosaarirock julkaisi tänään kaksi uutta esiintyjää kesän festivaalille. Festivaalille saapuvat seuraavaksi brittiläiseksi megatähdeksi veikkailtu laulaja-lauluntekijä Rag’n’Bone Man sekä kovassa nosteessa oleva elektronisen musiikin duo Snakehips. Ilosaarirock järjestetään 14. – 16.7.2017.

Soulia, bluesia ja hip hopia yhdistelevä väkevä-ääninen Rag’n’Bone Man eli Rory Grahamtunnetaan parhaiten Human-megahitistään, joka on noussut myös Suomen radiolistoilla korkeille sijoille. Rag’n’Bone Man voitti alkuvuodesta Brit Awardsien Critics’ Choice -palkinnon, joka lupaa miehelle valoisaa tulevaisuutta. Aiempina vuosina palkinto on myönnetty muun muassa Adelelle ja Sam Smithille.

R’n’B-vaikutteista elektronista poppia esittävä Snakehips on vasta valmistelemassa debyyttialbumiaan, mutta kokoonpanolla hihassaan jo useita jättihittejä. Vuonna 2015 julkaistu All My Friends- Ja Cruel-singlet ovat keränneet suoratoistopalveluissa jo satoja miljoonia kuunteluita.

Snakehips esiintyy Ilosaarirockissa lauantaina 15.7. ja Rag’n’Bone Man sunnuntaina 16.7.