Queen-tribuuttishow saapuu Suomeen

Rockyhtye Queenin virallinen tribuuttishow The Queen Extravaganza saapuu Suomeen toukokuussa. Queenin rumpalin, Roger Taylorin, tuottama show on ollut valtaisa menestys mm. Britanniassa ja Pohjois-Amerikassa. Queenin musiikkia ja maineikkaita live-esiintymisiä juhlistava show nähdään Helsingin The Circuksessa lauantaina 31. toukokuuta. Liput tulevat myyntiin maanantaina 24. helmikuuta Lippupalvelussa.

The Queen Extravaganza on näyttävä showkiertue jonka tarkoitus on saattaa legendaarisen Queen-yhtyeen musiikki ja konserttielämys laajojen fanijoukkojen ulottuville. Kaksi alkuperäisen Queenin jäsentä ja sen musiikin säveltäjää – rumpali Roger Taylor ja kitaristi Brian May – ovat taustavoimat The Queen Extravaganzan takana. Taylor on henkilökohtaisesti vastannut shown tuottamisesta ja Queenin pitkäaikainen kosketinsoittaja Spike Edney musiikista. Yhdessä Taylor ja Edney ovat luoneet täydellisen Queen-konserttikokemuksen, joka nuorten muusikoiden tulkitsemana maagisena kiertueversiona tekee oikeutta yhtyeen musiikkiperinnölle.

Taylor valitsi The Queen Extravaganzan muusikot internetissä toteutetulla haulla. Hakuprosessi huipentui valitun ryhmän televisioesiintymiseen American Idolsissa 2012. Muusikoiksi valikoitui: laulaja Marc Martel, kitaristi Nick Radcliffe, rumpali Tyler Warren, basisti Francois-Olivier Doyon sekä kosketinsoittaja ja musiikillinen johtaja Brandon Ethridge. ”Tämä yhtye on pelottavan hyvä, olisi vaikea nousta lavalle heidän jälkeensä” kehuu Taylor.

Yli 90-minuuttinen The Queen Extravaganza sisältää yli 20 Queenin klassikkohittiä: ”Bohemian Rhapsody”, ”Another One Bites The Dust”, ”Crazy Little Thing Called Love”, ”Under Pressure”, ”We Will Rock You / We Are The Champions”, ”A Kind Of Magic”, ”Radio Ga Ga”, ”Somebody To Love”, ”Killer Queen” sekä muita yleisön suosikkeja. Show sisältää myös harvinaista videomateriaalia alkuperäisen Queen-yhtyeen arkistoista samaten kuin täysin uusia visuaalisia ratkaisuja.

”The Queen Extravaganza on täysin uusi show joka saattaa vaikuttavalla tavalla uudet ja vanhat fanit yhteen juhlistamaan Queenin musiikkia”, Taylor kertoo. ”Show on erittäin näyttävä, hyvin visuaalinen, se sisältää joitakin tyrmääviä elementtejä samaten kuin huikeita yllätyksiä. Kyseessä on ruhtinaallinen rockilotulitus”.

KONSERTTI
Lauantaina 31.5.2014 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, K-18

LIPUT
Myyntiin ma 24.2.2014 klo 9
Liput palvelumaksuineen alkaen 37,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteissä


Posted

in

, ,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.