Punk-pioneeri The Adolescents saapuu Suomeen kolmelle keikalle

Kalifornian kuumasta maaperästä vuodesta 1979 kasvanut The Adolescents saapuu elokuussa Suomeen. Virkeä vanhus on vieraillut viimeksi maassamme vuonna 2008 Puntala-rockissa sekä vuosi sitten Helsingin Bar Loosessa ja Tampereen Vastavirta-klubilla. Tällä kertaa The Adolescentsin käy kolmessa kaupungissa: sunnuntaina 5. elokuuta Tampereen Klubilla, maanantaina 6. elokuuta Turun Klubilla ja tiistaina 7. elokuuta Helsingin Bar Loosessa.

Hardcoren ja skeittipunkin yhdistävä The Adolescents on yksi eteläisen Kalifornian klassisista kokoonpanoista. Yhtye kasvoi samoilla kaduilla kuin Social Distortion ja jätti tyylisuuntaan jälkensä yhdessä Bad Brainsin, Black Flagin ja Minor Threatin kanssa. Myöhemmin mm. NOFX, Fu Manchu ja Blink-182 ovat todenneet saaneensa vaikutteita The Adolescentsiltä.

[youtube flcNU-0v8YQ]

The Adolescentsin ura on ollut vaihteleva. Bändin ensimmäinen vaihe kesti vuodet 1979-1981 ja toinen 1986-1989. Nykyinen The Adolescents on ollut aktiivinen vuodesta 2001. Ryhmässä vaikuttaa kaksi alkuperäisjäsentä: laulaja Tony Cadena ja basisti Steve Soto. The Adolescentsin kitaristit ovat Mike McKnight ja Dan Root ja rumpuja soittaa Armando del Rio. Yhtyeen viimeisin albumi The Fastest Kid Alive ilmestyi viime kesänä.

Ennakkoliput keikoille tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 11.5.

KEIKAT

su 5.8.2012 Tampere, Klubi, All Ages Sunday
Liput 10 e + toimituskulut Tiketistä, 12 e ovelta

ma 6.8.2012 Turku, Klubi
Liput 10 e + toimituskulut Tiketistä, 12 e ovelta

ti 7.8.2012 Helsinki, Bar Loose
Liput 13 e + toimituskulut Tiketistä, 15 e ovelta


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.