Puistoblues julkisti ensimmäiset artistinsa

Puistoblues on julkistanut ensimmäiset artistinsa. Järvenpäässä järjestettävän festivaalin päälavalle nousee 29. kesäkuuta kolme energistä uuden sukupolven blues-kokoonpanoa: yhdysvaltalainen Larkin Poe, kanadalainen Joey Landreth ja brittiläinen Laurence Jones. Puistobluesin liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä, jossa on vuoden loppuun saakka mahdollisuus saada pääkonsertin lippuja erikoishintaan alkaen 55 euroa.

Larkin Poen muodostavat alun perin Atlantasta kotoisin olevat sisarukset Rebecca Lovell (laulu, sähkökitara, akustinen kitara, mandoliini, piano) ja Megan Lovell (laulu, lapsteel). Nykyisin Nashvillessä majaa pitävää duoa on kutsuttu Allman Brothersin pikkusiskoiksi eikä suotta. Larkin Poen musiikki täyttyy syvästä etelän tunnelmasta, raskaista riffeistä ja slide-kitarasta. Joulukuussa uuden levynsä, Venom & Faith, julkaisevan duon edellinen studioalbumi Peach oli ehdolla vuoden 2017 Blues Music Awardseissa.

Bluesin nuorta soundia tarjoaa 25-vuotias brittiläinen blues-kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Laurence Jones, jota on nimitetty “bluesin tulevaisuudeksi”. Liverpoolin kasvatti Jones on valittu vuosina 2014–2016 vuoden nuoreksi bluesartistiksi ja vuoden 2016 kitaristiksi British Blues Awardseissa sekä vuoden 2015 kitaristiksi European Blues Awardseissa. Laurencen sanoin: Blues on tunne, ei musiikkigenre.

Joey Landreth on Kanadan lahja bluesille. Landrethilla on ainutlaatuinen kyky vangita kuulijansa herkällä ja sielukkaalla tyylillään. Ennen soolouraansa Joey on kiertänyt Bros. Landreth -kokoonpanolla, jonka hän on perustanut veljensä Davidin kanssa. Yhtye on palkittu mm. Kanadan Juno Awardseissa vuonna 2015.

Vuodesta 1978 yhtäjaksoisesti järjestetty, viisipäiväinen Puistoblues pidetään totuttuun tapaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. 26.–30. kesäkuuta. Blueskatu, Kakarablues ja 29.6. järjestettävä pääkonsertti Vanhankylänniemessä täyttyvät livemusiikista bluesdiggareille.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.