Psykerokkari Hällas saapuu neljälle keikalle Suomeen

Ruotsalainen Hällas julkaisee uuden albumin 31.tammikuuta ja juhlii levyjulkkareitaan neljällä keikalla Suomessa.

Unohda arkipäivän rutiinit ja astu kokeilunhaluiseen fantasiamaailmaan. Niin Hällas haluaa kaikken levyä kuuntelevien tai keikoille saapuvien ainakin kokevan. Vahvasti 70-luvun musiikista inspiraationsa ammentavan viisikon musiikki on dynaaminen yhdistelmä progressiivista rockia, metallia ja folkkia. Yhtyeen tuleva albumi Conundrum on kolmas ja viimeinen osa trilogiaa, jonka aiempiin osiin kuuluvat 2015 julkaistu bändin nimeä uljaasti kantava EP ja 2017 julkaistu debyyttialbumi Excerpts From a Future Past. Trilogian kolmas osa onkin yhtyeen tähänastisen uran monipuolisin ja mielenkiintoisin teos sisältäen kuitenkin yhtyeelle ominaista soundimaailmaa.

Psykedeelisen rockin ja progressiivisemman ilmaisun välissä taianomaisesti seikkaileva Hällas nähtiin edellisen kerran Suomessa marraskuussa 2018, kun bändi kiersi Suomessa yhdessä ruotsalaisen retro rock -yhtyeen Graveyardin kanssa. Vuonna 2011 Linköpingissä perustetun Hällaksen debyyttialbumi Excerpts From a Future Past piti sisällään yhtyeen tähänastisen uran suurimman hitin nimeltä Star Rider, jonka myötä kovassa nosteessa oleva yhtye on raivannut tiensä lukuisten klubien kautta myös suuremmille festivaalilavoille.

KEIKAT
4.3. Tavastia, Helsinki
5.3. Klubi, Tampere w/Seremonia
6.3. 45 Special, Oulu w/supports
7.3. Musta Kynnys, Jyväskylä w/Seremonia

LIPUT
4.3. Tavastia: 22,5€ / 24€, Liput myy Tiketti
5.4. Klubi, Tampere: 15€ / 18€, Liput myy Tiketti & Lippu.fi
6.3. 45 Special: 17.5€ / 22€, Liput myy Tiketti
7.3. Musta Kynnys: 12€ / 14€, Jelmulaisille 10€, Liput myy Lippu.fi & Jelmu.net

Liput keikoille tulevat myyntiin torstaina 14.11. klo 10:00!

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.