Psychobilly-yhtye Tiger Army pitkästä aikaa Suomeen

Psychobilly-yhtye Tiger Army palaa vuosien tauon jälkeen Suomeen. Tänä keväänä kymmenen vuoden odotuksen jälkeen uuden levyn julkaissut yhdysvaltalaisbändi nähdään Helsingissä Tavastialla lauantaina 3. joulukuuta ja seuraavana iltana Tampereen Pakkahuoneella. Konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 29.6.2016.

Punkia, psykobillya ja rock’n’rollia yhdistelevä Tiger Army on vieraillut Suomessa viimeksi vuonna 2007, ja bändin kaikki aikaisemmat Suomessa soitetut klubikeikat ovat olleet loppuunmyytyjä. Pitkään hiljaiseloa viettänyt kokoonpano julkaisi toukokuussa uransa viidennen albumin ”V •••–”, joka on Tiger Armyn ensimmäinen julkaisu sitten vuonna 2007 ilmestyneen ”Music from Regions Beyond” -levyn.

Ajankohtaisella uutuuslevyllä Tiger Armyn soundimaailma laajenee entisestään, ja tällä kertaa vaikutteita on haettu yhä enemmän myös countrysta. Viime aikojen keikka-arvioiden perusteella bändin live-kunto on entisaikojen veroinen, ja tulevilla Suomen-keikoilla onkin luvassa paitsi uutta tuotantoa myös lukuisia Tiger Army -klassikoita.

KEIKAT
La 3.12.2016 Helsinki, Tavastia
Su 4.12.2016 Tampere, Pakkahuone

LIPUT
Myyntiin ke 29.6.2016 klo 9.00
– ennakkoon Tiketistä (Hki ja Tre) ja Lippupisteestä (Tre) alk. 37,50 EUR
– ovelta 39 EUR


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.