Provinssin ohjelmaan lisättiin vaihtoehtorockia, metalcorea ja hip hoppia

Viime viikolla ensimmäiset esiintyjänsä julkaisseen Provinssin ohjelmisto vahvistuu kattauksella ajankohtaista vaihtoehtorockia ja hiphopia.

Provinssin pääesiintyjien joukkoon liittyy parhaillaan studiossa oleva Biffy Clyro, aikaisemmin tänä syksynä uuden levyn julkaissu Bring Me The Horizon on tämän hetken menestyksekkäin metalcore-yhtye ja yhdysvaltalainen hiphop-artisti Yelawolf.

Kotimaisia kiinnityksiä ovat lisäksi Paula Vesala Vesala-sooloprojektinsa kanssa ja paluun lavoille tehnyt Pyhimys.

Ohjelma tuntuu myös kiinnostavan ihmisiä, koska Provinssin eilen päättynyt early bird -myynti rikkoi aikaisempien vuosien ennätykset. “Early Bird -lipunmyynti on nelinkertaistunut viime vuoteen nähden. Festivaalin kaikki lipputyypit ovat tulleet tänään myyntiin osoitteessa www.provinssi.fi/liput. 1-3 päivän festivaalilippujen ohella saatavissa on myös lippu+leirintä-, VIP- ja majoituspaketteja.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.