Provinssiin lisättiin 40 kotimaista artistia

Kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 28.-30. kesäkuuta järjestettävän Provinssin juhlavuoden ohjelmisto täydentyy 40 kotimaisen artistin myötä.

Popimpaa ja rockimpaa osastoa edustavat JVG, Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta, Pariisin Kevät, Scandinavian Music Group, Von Hertzen Brothers, Reino Nordin ja tuorempi tuttavuus Ruusut. Raskaampaa osaamista edustavat Sonata Arctica, Ensiferum, Stam1na, Blind Channel sekä Santa Cruz.

Hoppilasta mukana ovat Töölön Ketterä, Stig Dogg, Nelli Matula, Eevil Stöö x Kube, PastoriPike ja Pikku G. Amphitheatre-lavalle nousevat ikoniset suomirockin uudistajat Yari ja Tuomari Nurmio. Suomi-indietä edustavat Litku Klemetti, Kynnet, Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS?, Circle ja Joose Keskitalo.

Kitararockin puolelta kuullaan Jess and the Ancient Ones ja Mara Balls. Elektronisemmalta puolelta edustaa on K-X-P ja urbaania soundia Vilma Alina ja Juulia sekä Aleksanteri Hakaniemi ja uuden sukupolven suomirockia Karina, Pimeys sekä M.

Lisäksi mukana on blues-kitaristi Erja Lyytinen, maamme eturivin koomikoiden muodostama The Comedians, kansanmusiikkiyhtye Pirulainen, punkbändi MMSP ja poppunkbändi High School Dropouts.

Ja lisää on siis vielä luvassa.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.