Promoottorilegenda Antti Einiö julkaisi muistelmansa – ihan ilmaiseksi

Suomalaisen konserttielämän elävä legenda Antti Einiö on julkaissut muistelmateoksensa. Einiö, 78, on suomalaisen musiikkimaailman todellinen grand old man. Hän on työskennellyt 1950-luvun alusta alkaen yhdessä satojen kotimaisten ja ulkomaisten artistien kanssa hoitaen heidän konserttejaan ja levytyksiään.

Antti Einiö – Rokkia ikä kaikki –teoksen on kirjoittanut Tomi Lindblom. Teos on julkaistu elektronisena kirjana, ja se on luettavissa ja ladattavissa maksutta osoitteessa www.visualmedia.fi. Kirja vie lukijansa aikamatkalle Antti Einiön ja suomalaisen konserttihistorian maailmaan. Kyseessä on samalla oiva lähdeteos kaikille kevyen musiikin ja konserttien ystäville.

Pitkän musiikkiuran lisäksi Antti Einiö on tehnyt mittavan karriäärin urheilun parissa. Hän on yksi maamme kokeneimmista joukkueurheilijoista ja saavuttanut urallaan kymmenittäin suomenmestaruuksia eri lajeissa. Einiö on tavannut The Beatlesin Lontoossa, kivunnut levylaulajana listoille, menettänyt toisen silmänsä jääpallo-ottelussa ja noussut kerta toisensa jälkeen pinnalle konkursseista ja muista vastoinkäymisistä huolimatta.

Rokkia ikä kaikki -kirjassa on kymmenittäin tositarinoita kotimaisista artisteista sekä Suomessa vierailleista maailmantähdistä Remu Aaltosesta Ronnie Österbergiin ja Abbasta ZZ Topiin. Luvassa on ainutkertaisia aikalaiskertomuksia, yllättäviä yksityiskohtia, salaisuuksien verhojen avautumisia ja konserttiareenoiden takahuoneiden lumoa. Kirjassa kerrotaan mm. siitä, kuinka hurjassa kunnossa Abba-yhtyeen hotellihuone oli Suomessa pidettyjen konserttien jäljiltä, missä Jimi Hendrix vietti aikaansa Helsingissä ja kuinka Demis Roussos toivoi itselleen seuralaista huoneeseensa.