Prince Of Assyria saapuu jälleen Suomeen

Ruotsalainen Prince Of Assyria tulee huhtikuussa neljän keikan kiertueelle Suomeen. Artisti esiintyy Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Vaasassa.

Tummasävyistä popahtavaa folkia esittävä Prince Of Assyria (irakilaissyntyinen Ninos Dankha) on maassamme tuttu kasvo; aiemmilla vierailuillaan mies on mm. myynyt Tavastian loppuun ja esiintynyt Maria Veitolan talk show’ssa. Artistin odotettu toinen pitkäsoitto Changing Places ilmestyy 11.4.2014. Albumin julkaisee suomalainen indie-yhtiö Soliti, jonka nokkamies Nick Triani on myös miksannut levyn. Changing Places julkaistaan myös mm. muissa Pohjoismaissa, Englannissa ja Saksassa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Annika ilmestyi lokakuussa 2013.

Prince Of Assyrian vuonna 2009 julkaistu debyyttialbumi Missing Note sai ylistäviä arvioita kotimaassaan, Suomessa ja muualla Euroopassa. Harvinaisen ehjän esikoisen tummia tunnelmia verrattiin mm. The Nationaliin ja Leonard Coheniin. Levyltä julkaistu single What Ever You Want oli yksi vuoden kiitellyimmistä kappaleista.

KEIKAT
16.4. Klubi, Turku, liput alk. 13,50 €, ennakkoliput Tiketti
17.4. Klubi, Tampere, liput alk. 14,50 €, ennakkoliput Tiketti
18.4. Tavastia, Helsinki, liput alk. 19,50 €, ennakkoliput Tiketti
19.4. Ritz, Vaasa, liput tulevat myyntiin myöhemmin