Postfest Tampereella ensimmäistä kertaa, pääesiintyjä Khuda myös Lutakossa

ÄH Management ja Lionheart Records järjestävät Tampereen YO-talolla Postfestin 12.9.2012. Pääesiintyjä on brittiläinen Khuda, joka esiintyy festivaalia seuraavana päivänä myös Jyväskylän Lutakossa. Mukana on yhteensä neljä äärettömän laadukasta artistia.

Khuda on Leeds:läinen raskaampaa instrumentaalista post-rockia soittava duo. Bändi perustettiin vuonna 2007, jonka jälkeen duo on kiertänyt tasaisesti. Heiltä on julkaistu kaksi levyä ja he ovat soittaneet yli 400 keikkaa, yli 30 maassa. He ovat kiertäneet mm. Junius ja Russian Circlesin kanssa ja soittaneet useilla festareilla.

Post rockin saralla mielettömän määrän potentiaalia omaavan helsinkiläisen All Will Be Quietin debyyttialbumi julkaistiin toukokuussa. Uuden alun teemalla varustettu debyyttialbumi kertoo tarinan, jonka aikana maailma, sellaisena kun me sen tunnemme, ehtii tuhoutumaan ja uusi virheistään oppinut sivilisaatio syntymään. Bändi on ehdottomasti tarkastamisen arvoinen live. Bändi on hurmannut yleisöjän viimepäivinä niin Turun Indieiltamissa, Tampereen Giants Sleep Tonightissa ja Helsingin Kalliola Rockissa.

Parhaimmillaan musiikki vie tajunnan mukanaan. Consciousness Removal Project on juuri nimensä mukaista. Yhden miehen projektin ympärille vuonna 2007 kasattu orkesteri on lyönyt kirveensä kultasuoneen ja tämä suoni ryöppyää nyt ympäri Suomea. Vivahteet post rockista doom metalliin syöpyvät kuulijan mieleen ja saavat aikaan elämää suurempia tuntemuksia. Yhtyeelta on juurikin tuloillaan uusi albumi uunista.

Kylmän tuulen puhaltaessa länsirannikolla syntyy mahtipontisia, voimakkaita teoksia. Oceanwaken musiikki koostuu death/doom metal-riffeistä, yhdistettynä progressiiviseen rockiin, matkaten myös black metallin ja post rockin vesillä. Yhtyeen debyyttialbumi Kingdom putkahtaa ulos syksyn aikana.

Liput Postfestiin maksavat 5 euroa. Samoin Lutakon Khuda-keikalle.