Post-hardcore-bändi Alesana palaa pitkästä aikaa Suomeen

Vuosikymmenen jatkunutta uraansa juhlistava Alesana palaa pitkän tauon päätteeksi Suomeen. Yhdysvaltalainen post-hardcore-suosikki konsertoi Nosturissa torstaina 11. syyskuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Vuonna 2004 perustettu Alesana tunnetaan yhtyeenä, joka yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti post-hardcorea, screamoa ja metalcorea. Toistaiseksi yhdysvaltalaiskuusikolta on ilmestynyt neljä pitkäsoittoa ja kaksi ep-levyä, joista viimeisin on huhtikuussa julkaistu ”The Decade EP”. 10-vuotisjuhliensa kunniaksi kiertävä Alesana viimeistelee parhaillaan myöhemmin tänä vuonna ilmestyvää päätösosaa ”Annabel”-trilogiaansa.

Uransa alusta lähtien myös suomalaisyleisön parissa suurta suosiota nauttinut Alesana myi jo syksyllä 2009 ensimmäisellä Helsingin-vierailullaan Nosturin loppuun. Tulevaan konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

KEIKKA
To 11.9.2014 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Alk. 22 EUR, ennakko: Tiketti


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.