Porispere rantautuu Kirjurinluodolle hieman totuttua myöhemmin

Neljättä kertaa Porin Kirjurinluodolla järjestettävästä Porispere-festivaalista nautitaan tänä vuonna viikkoa totuttua myöhemmin eli 8.-10. elokuuta. Porispere-organisaatio lupaa kesän railakkaimmat päätösbileet!

Porispere julkaisee nyt ensimmäiset artistikiinnityksensä. Lisää julkistuksia ja päiväkohtainen ohjelma on luvassa myöhemmin keväällä. Ensi kesänä Lokki-lavalla ja sen liepeillä nähdään kovia ulkomaisia bändejä, kuten irlantilaista folkpunkia esittävä suosikkiyhtye Flogging Molly (USA/IRL), jenkkiläinen metalcore-yhtye August Burns Red, psychobilly-konkari Nekromantix (USA/DE) ja ruotsalainen popmetal-pumppu Amaranthe.

Kotimaisista mukaan on valittu sekä isoimpia tähtiä että muutoin jalustalle nostettuja nimiä. Nyt julkistettaviin suominimiin kuuluvat Jenni Vartiainen, Apulanta, Kolmas Nainen, Stam1na, JVG, Notkea Rotta, Allstars vs. SMC Lähiörotat, Ranger, Death Hawks ja Satakunnan ylpeydet Penniless ja Circle.

Festivaalin yleislinja pysyy aiempien vuosien kaltaisena eli perjantai on pyhitetty raskaammalle rockille, lauantaina annetaan kaikenlaisten kukkien kukkia ja sunnuntaina on jälleen vuorossa huippusuosittu koko perheen päivä. Lisäksi tänä vuonna satsataan entistä enemmän Hiuka Tärkee VIP-alueeseen sekä Hairaamo-diskoon. Tapahtuman tämän vuoden ilme on ammentanut inspiraatiomnsa Kirjurinluodon puistomaisemasta, Marimekon kuoseista sekä porilaisesta liikennesuunnittelusta sulavalinjaisine ja loogisine ympyröineen.

“Päätettiin tänä vuonna ottaa teemaksi railakkaat kesän päätösbileet, ilman ripaustakaan ryppyotsaisuutta. Artistikattaus on myös valikoitunut tähän teemaan mainiosti, ja koska monella koittaa arki Porisperen jälkeisenä maanantaina, niin valutetaan kesän viimeiset hikipisarat Kirjuriluodon nurmikolle!” vinkkaa festivaalijohtaja Harri Vilkuna.

Kahden ja kolmen päivän Early Bird- ja VIP-liput tulevat myyntiin tänään ja ne ovat kaupan 14.4. asti. Lippujen hinnat ovat 71,50 e / 2 päivää (pe-la) ja 81,50 e / 3 päivää. 2+1 päivän Hiuka Tärkee VIP-lippu maksaa 172,50e. Early Bird -liput ovat voimassa S-etukortilla. Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.


Posted

in

, , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.