Pori Jazziin lisää naisartisteja

50. kertaa järjestettävän Pori Jazzin ohjelmistossa nähdään ensi kesänä useita mielenkiintoisia naisartisteja. Hollantilaisen soul/jazz-laulaja Caro Emeraldin ohella uusia kiinnityksiä ovat yhdysvaltalainen soul/funk-laulaja Liv Warfield sekä suomalaiset laulaja-lauluntekijät Mirel Wagner ja Viitasen Piia.

Pori Jazzin aiemmin julkaistuihin tähtiin lukeutuvat muun muassa Kylie Minogue, Emeli Sandé, Jessie J, Paloma Faith ja Robert Plant and the Sensational Space Shifters. Lipunmyynti 16.-18.7. järjestettäviin pääkonsertteihin on käynnissä Lippupalvelussa.


Posted

in

by

Comments

One response to “Pori Jazziin lisää naisartisteja”

  1. Kari Nurminen

    Pori Jazz !

    Olisi ehkä ryhdikkäämpää taholtanne, jättää se JAZZ-Sana pois, niin se ns. “vedätyksen” maku ei tuntuisi niin pahalta. Tämän lauseen allekirjoittaa minun lisäksi 46 henkilöä. Olen käynyt siellä 35 kertaa. Kuuteen vuoteen en ole käynyt. On selvää että maailma muuttuu, mutta niin muuttuu vedätyksetkin härskimmäksi.

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.