Pori Jazzeille kova kiinnitys – Lauren Hill vasta toista kertaa Suomeen

Lauryn Hill nousi 1990-luvun lopulla maailmanmaineeseen menestysyhtye Fugeesiin jäsenenä. Jättipotin artisti lunasti vuonna 1998 ilmestyneellä sooloalbumillaan The Miseducation of Lauryn Hill, joka palkittiin peräti viidellä Grammylla. Ensi kesänä karismaattinen artisti tekee Euroopassa muutaman viikon kiertueen. Lauryn Hill on aiemmin esiintynyt sooloartistina Suomessa vain kerran ja silloinkin Pori Jazzissa kesällä 2005.

Lauryn Hillin lisäksi perjantain 15.7. konserttiin Kirjurinluodossa on kiinnitetty Aki Rissanen Trio. Suomen eturivin pianisteihin pitkään kuulunut Aki Rissanen julkaisee perjantaina odotetun uuden pitkäsoittonsa, joka on herättänyt kansainvälistä innostusta jo ennen virallista julkaisuaan. Huippuyhtyeessä soittavat Rissasen lisäksi basisti Antti Lötjönen sekä rumpali Teppo Mäkynen. Lauantaina 16.7. Kirjurinluodossa nähdään yhdysvaltalaisrumpali Makaya McCravenin johtama yhtye, jossa soittavat bändiliiderin lisäksi Marquis Hill (trumpetti), Matt Gold (kitara), Justin Thomas (vibrafoni) ja Junius Paul (basso).


Posted

in

by

Comments

One response to “Pori Jazzeille kova kiinnitys – Lauren Hill vasta toista kertaa Suomeen”

  1. ThaRealist

    Ois ollut kova juttu ehkä ysärillä, edellisestä (ainoasta, jos ei Fugeesia lasketa) levystä on tosiaan pian se 20 vuotta. Nykyinen kassialma-tuuliviiri-kylähullu-Lauryn nyt ei niin kiinnosta, enkä olisi lainkaan yllättynyt jos tekisi oharit, kuten viime vuosina on ollut tapana.

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.