Popsensaatio The Chainsmokers Ilosaarirockiin

Joensuun Ilosaarirock julkaisi kasan uusia artisteja heinäkuun festivaalille. Ilosaarirockissa nähdään sunnuntaina 14.7. maailman kuunnelluimpiin artisteihin kuuluva popduo The Chainsmokers. Kolmannen albuminsa tänä vuonna julkaiseva Grammy-voittaja on yksi kuluvan vuosikymmenen suosituimmista yhtyeistä. Kaksikon singlet ja albumit ovat nousseet listaykköseksi ympäri maailmaa ja duon biisejä on kuunneltu suoratoistopalveluista miljardeja kertoja.

The Chainsmokersin ohella Ilosaarirockiin saapuu kovassa nosteessa oleva irlantilainen laulaja-lauluntekijä Dermot Kennedy. Debyyttialbuminsa tänä vuonna julkaisseen huikeaäänisen laulajan single Power Over Me on valloittanut myös Suomen radiokanavat. Ilosaarirockissa nähdään myös kesän odotetuin yhteiskokoonpano Pyhimys & Saimaa, Momentum-albumin kesällä julkaiseva Chisu, popsuosikki Ida Paul & Kalle Lindroth, räppärit Gettomasa ja IBE, metalliyhtyeet Turmion Kätilöt ja Wheel sekä vaihtoehtomusiikin eri puolia edustavat Risto, Maustetytöt, Elias Gould, SOFA, Joni Ekman & Koira, Sydän, sydän ja Luukas Oja.

– Upeaa saada tämän hetken kuuminta tuoretta musaa Laulurinteelle. The Chainsmokers ja Dermot Kennedy edustavat tätä päivää ja huomista, juuri sitä festarille halutaan. Lisää julkistuksia on myös tulossa pikapuoliin, lupailee Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.