Pitkän linjan saksalainen elektro-bändi Solitary Experiments saapuu ensi kertaa Suomeen

Eurooppalaisen melodisen dark elektron tunnetuimpiin nimiin kuuluva Solitary Experiments saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Vuonna 1994 Frankfurtissa perustettu yhtye on julkaissut useita pitkäsoittoja, remix-kokoelmia, EP:tä ja ollut mukana tietenkin myös lukuisilla kokoelmilla. Bändin viimeisin pitkäsoitto “Phenomena” julkaistiin vuonna 2015 ja samana vuonna ilmestyi myös livelevy “In Motion – Live in Berlin” sekä “Heavenly Symphony”, joka sisältää sinfoniallisia sovituksia bändin jo aiemmin julkaistusta tuotannosta.

Solitary Experiments on kiertänyt pääesiintyjänä keikoilla ja festareilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä kiertänyt mm. Icon of Coilin, [:SITD:], Neuroticfishin, Funker Vogtin ja Blutengelin kanssa.

Lämppärinä keväällä 2017 esikois-EP:n “Best of Both Words” julkaissut ja Euroopassa positiivisia arvioita ja kiinnostusta herättänyt, esikoisalbumiaan valmisteleva suomalainen dark electro pop -yhtye Ten After Dawn.

KEIKKA
La 13.10. On the Rocks, Helsinki

LIPUT
Tiketistä alk. 15,50€ (On The Rocks -kanta-asiakaskortilla 13,50€)
Ovelta 17,00€ + narikka


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.