Pertti Kurikan sivupersoona heittää harvinaisen stadionkeikan Tampereella 27. elokuuta

Tampereen Pallo-Veikot ja kannattajaryhmä Tammelan Voima järjestävät TPV–EsPa-ottelun yhteydessä erityisryhmien jalkapalloilun teematapahtuman lauantaina 27. elokuuta.

Futis kuuluu kaikille! -tapahtuman tunnetuin esiintyjä on punktähti Pertti Kurikan sivupersoona Kalevi Helvetti. King Diamondia muistuttava vampyyrihahmo tunnetaan dramaattisista kauhutarinoistaan, joita on kuultu keikoilla ympäri Suomea ja julkaistu sekä c-kasettina että kirjana.

Maistiainen Kalevi Helvetin tuotannosta:

Helvetin lisäksi Tammelan stadionilla on tarjolla suomiräppiä. Siitä vastaavat Kuuma mimmi -kesähitistään tuttu MC Koo räp-tukihenkilönsä Lossi T:n kera sekä Saravon Pekka -renkutuksellaan kiekkokansan sydämiin painunut hiphop-yhtye Mansesteri.

Simo Frangénin juontaman tapahtuman menossa ovat mukana myös erityisryhmien jalkapallojoukkueet TPV Auringonnousu ja Powerchair. Luvassa on muun muassa Auringonnousun ja hyväntekeväisyysyhdistys Mansester Broilersin ystävyysottelu ja mahdollisuus päästä kokeilemaan sähköpyörätuolijalkapalloa.

Pääsymaksu on aikuisilta 8 euroa ja opiskelijoita ja eläkeläisiltä 5 euroa. Alle 16-vuotiaille ja TPV:n kausikorttilaisille sisäänpääsy on ilmainen. Tapahtuman lipputuloista puolet ohjataan Auringonnousun ja Powerchairin toiminnan tukemiseen.

Kalevi Helvetti esiintyy stadionin anniskelualueella pub Pikku-Tammelan terassilla, jonne on pääsy vain täysi-ikäisillä. MC Koon & Lossi T:n ja Mansesterin keikat ovat sallittuja myös alaikäisille.

Tammelan stadionin (Kalevan puistotie 21, Tampere) ovet aukeavat lauantaina 27.8. kello 13.30. Kakkosdivariottelu TPV–EsPa alkaa kello 16.00.

Futis kuuluu kaikille!

Kalevi Helvetti

MC Koo & Lossi T

Mansesteri