Pelimusiikkia sinfoniaorkesterin säestyksellä Video Games Live -tapahtumassa

Palkittu ja ennätyksiä rikkonut Video Games Live vie videopelikokemuksen valovuosia eteenpäin näyttävällä live-show’lla, joka yhdistelee videopelien musiikkia sekä rock-konsertin räjähtävää tunnelmaa sinfoniaorkesterin ja -kuoron säestämänä. Video Games Live päästään kokemaan vihdoin myös Suomessa, kun maailmalla mainetta niittänyt show nähdään Helsingin Jäähallissa torstaina 6. marraskuuta. Show’n lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa torstaina 11. syyskuuta.

Alun perin vuonna 2002 kehitetty Video Games Live on maailman menestynein videopeleihin perustuva kiertävä konsertti, jota on esitetty yli 250 konsertissa 25 maassa viidellä mantereella. Yli 11 000 ihmisen yleisön ensiesityksessään Los Angelesissa keränneen Video Games Liven on päässyt kokemaan jo yli miljoona ihmistä ympäri maailmaa.

Video Games Liven on luonut alan legendaksi noussut videopelisäveltäjä Tommy Tallarico. Tuottamisen lisäksi Tallarico nähdään jokaisessa show’ssa MC:nä ja kitaristina. Multimediakonsertissa hyödynnetään videomateriaalia visuaalisesti, musiikkisovituksia, synkronoitua maailmanluokan valotaidetta, elektronisia rytmittelyjä ja interaktiivisia osioita. Video Games Liven orkesterina Helsingissä on Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble, joka tässä show’ssa koostuu 27 soittajasta ja 16 hengen kuorosta.

Show antaa valokeilan musiikille, jota on kuultu kaikkein tärkeimmissä videopelihetkissä – kun pelastetaan prinsessa, voitetaan taistelu, pelastetaan galaksi alieneilta tai päihitetään zombie. Mukana on musiikkia viimeisimmistä läpimurtopeleistä ja kaikkien tuntemista klassikoista.

Video Games Live on julkaissut show’n musiikkia kahden albumin verran, jotka molemmat ovat nousseet Yhdysvaltojen Billboard-listan kärkikymmenikköön. Show’sta on myös tehty palkittu täyspitkä dvd/blu-ray. Vuonna 2010 show näytettiin Yhdysvalloissa PBS-kanavalla ja siitä tuli nopeasti yksi kaikkien aikojen kehutuimmista PBS Specialeista. Video Games Live on päässyt myös Guinnessin Ennätysten Kirjaan maailman isoimpana pelikonserttina, kun se esitettiin livenä yli 100 000 katsojalle Kiinassa.

TAPAHTUMA
To 6.11.2014 klo 19.30 Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT
Myyntiin to 11.9.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 59,50 / 49,50 / 39,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.