Pekka Tiilikainen – Hevosesi nimi Ringo

Turenki Records

Beatmakers-yhtyeestä suosituksi noussut laulaja/lauluntekijä ja yksitoista uutta! Pastissit kunniaan! Cash, Clark, Cale ja Rautavaara saavat sopivasti osansa tästä kunnioituksesta.

Tiilikaisen uuden sooloalbumin tuotanto, sovitukset ja stilikoiden soitot Olli Haavisto. Meillä paras valinta ko. perinneilmaisun one by one -asiantuntijana.

Hyvällä syyllä suomalaisen kantrin uusi tuleminen nykyhetken biisintekijöiden ja artistien vanavedessä. Tiilikaisen lisäksi muita laulunkirjoittajia mm. Esa Eloranta, Marko Haavisto ja Juha Mieskonen. “Tässä laulussa” Pepe Ahlqvistin bluesmunnari jammailee varsin hersyvästi.

Muusikkoina ja artistivierailijoina myös Janne Haavisto, Pekka Gröhn, Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, Tuomas Metsberg, Tarja Merivirta, Marko Haavisto ja veteraanisoundi Matti Esko.

Symppistuffia! Easy listening!

***


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.