Parhaaseen soittolistaan pari lisäystä

Muutama viikko ehtinytkin viivähtää edellisestä päivityksestä. Voisin vedota laiskuuteen tai kiireeseen, mutta tosiasia on kuitenkin se, ettei yksinkertaisesti ole oikein osunut korviin kauheasti kiinnostavia vetoja .

Tässä kuitenkin muutama kiva nosto. Lisäksi mukana ovat toki Etanan The Levy ja Imagine Dragonsin Nyt kolisee -nostot.

OK Go – You’re a Fucking Nerd and No One Likes You

Amerikkalainen altsurokkari OK Go on tehnyt uuden biisin Hot Tub Time Machine -leffan jatko-osaan (en käsitä miten kukaan on saanut läpi rahoituksen tuon jatko-osan tekoa varten, vaikka onhan toki eka osa ihan viihdyttävä läppä). You’re a Fucking Nerd and No One Likes You sopii kyllä tuohon leffaan varmasti kuin nyrkki silmään.

Blur – Go Out

Tätä paluuta levymarkkinoille on varmasti odoteltu jo vuosia. Blur julkaisee uuden levyn huhtikuussa ja ensimmäinen maistiainen maistuu yllättävän tuoreelta, vaikka se kuulostaa silti vanhalta Blurilta.

Looptroop Rockers – Halos

Ruotsin kovimmat räppärit ovat jälleen täällä. Uusi sinkku on takuuvarmaa Looptroop-menoa. Mitään uutta ei ole keksitty, mutta tämä vain toimii aina.

Asa – Mä haluun olla hippi

Asa on tekemässä taas uutta levyä, jolta Mä haluun olla hippi on ensimmäinen maistiainen. Huhtikuussa tulossa oleva levy perustuu Love Recordsin sämpleihin, jotenkin koko idea vaan toimii Asan kohdalla.

NOFX – No Fun in Fundamentalism

Punkin parissa pyöriville NOFX ei esittelyjä kaipaa, jos et tiedä mistä on kyse, niin nyt on aika opetella. No Fun in Fundamentalism on hyvä startti. Vanha biisi on nyt päässyt uuteen kiertoon myös muualle kuin 7″:lle. Backstage Passport Soundtrack on NOFX:n elämästä kertovasta tv-sarjasta tehty soundtrack. Tsekkaa myös NOFX:n tekemä Home Street Home -musikaalilevy.

Meghan Trainor – All About the Bass

Parikymppinen poppari Amerikasta ei keskimäärin ole henkilökohtaisesti myyntipuheiden eliittiä. Tämä biisi oli ehdolla Grammyissä vuoden biisi -kategoriassa ja jostain syystä tämä uppoaa, ehkäpä tämä on tarpeeksi purkkaa.

Callisto – Pale Pretender

Callisto nousee viimeistään tällä uudella Secret Youth -levyllään kotimaisen synkistelevän postmetallin kärkeen. Eikä tällä pitäisi olla mitään ongelmia nousta kansainvälisessä mitassakaan isojen joukkoon. Toki tämän genren kaupallinen potentiaali on melko rajallinen, joten listasijoja ei kannata kamalasti odotella.

Kaarle Viikate ja Marko Haavisto – Laulu tuohikorteista

Viikatteesta tuttu Kaarle ja Poutahaukkojen keulakuva Marko yhdistivät voimansa ja löivät tiskiin melkoisesti Topi Sorsakoskelle ja Agentseille velkaa olevan Laulu tuohikorteista albumin. Jos tämä uppoo, niin kaivelkaapa myös Agentseja soittoon.

Tässä embed-soittimessa lisätyt biisit ovat tietenkin tuolla listan lopussa.

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.