Paloma Faith ja Jarrod Lawson saapuvat Pori Jazziin

Paloma Faith tähdittää Pori Jazzin ensi kesän ohjelmistoa ja esiintyy Kirjurinluodossa perjantaina 17. heinäkuuta. Saman päivän tarjontaan on kiinnitetty myös soul-artisti Jarrod Lawson.

Brittitähti Paloma Faith tunnetaan persoonallisena artistina, jonka pop-musiikissa kuuluvat vahvat soul-vaikutteet. Laulaja-lauluntekijä julkaisi debyyttialbuminsa 2009 ja nousi esille “New York” sekä “Stone Cold Sober” -hittiensä ansiosta.

Jarrod Lawson nousi soul-piirien uudeksi suosikiksi viime vuonna, kun yhdysvaltalaisartisti julkaisi debyyttialbuminsa omakustanteena.

Kirjurinluodon konsertissa 17.7. esiintyvät myös pop-tähti Jessie J ja brittiläinen pianotrio GoGo Penquin. Muita jo julkaistuja Pori Jazz -esiintyjiä ovat muun muassa Orquesta Buena Vista Social Club, John Hiatt and the Combo, Beth Hart ja Aino Venna. Festivaalin ohjelmisto täydentyy lähiviikkoina.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.