Päiväannos: Pää Kii – Aina jonoon viimeiseen

Näin se hyvällä itsetunnolla varustettu nuori osaa ja uskaltaa. Huvittavuuteen asti kummallista mediakohua YLE TV1:n Arto Nybergin keskusteluohjelmassa viime viikolla aikaan saanut Kouvolan StrummerTeemu Bergman Pää Kii –yhtyeineen on musiikilisesti kovassa iskussa. Uusimmallaan yhtyeen sävellyskynä on briljantissa terässä, ja se onnistuu näyttämään, miksi heitä arvostetaan kotimaisten punk-rock-yhtyeiden joukosta poikkeuksellisenkin laajasti.

Lapinpolthajien kanssa yhteistyössä toteutetulla split- 7″-EP:llä julkaistu Aina jonoon viimeiseen on oikein tarttuvaa, rullaavaa ja toimivaa, vahvasti The Clash-henkistä Pää Kii-punk’n’rollia. No mutta mitähän kukkahattutädit ja kävelykeppisedät, Nyberg ja Anna-Kaisa Hermunen, ovat tästä mieltä? Loukkaako tämä nyt jonkun pikkuruista sielua tai murjooko tunteita? – Se selviää seuraavassa jaksossa. Nyt kuitenkin annetaan Pää Kii -musan puhua ihan yksin omasta puolestaan.

[youtube qQhbUfk3rZI]

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana. Ps. Kuuntele myös viime vuoden lista.

 

 


by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.