Opeth saapuu loppuvuodesta parille klubikeikalle

Progressiivista metallia soittava Opeth saapuu loppuvuodesta kahdelle klubikeikalle Suomeen. Viime viikonloppuna Ilosaarirockissa esiintynyt ruotsalaisbändi nähdään 11. marraskuuta Tampereella Pakkahuoneella ja seuraavana iltana Helsingissä The Circuksessa. Molempien konserttien liput tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 21. heinäkuuta.

Death metal -bändinä uransa aloittanut Opeth on vuosien saatossa siirtynyt yhä progressiivisemman ja psykedeelisemmän ilmaisun pariin. Metallimusiikki on edelleen vahvasti läsnä bändin monimuotoisessa soundimaailmassa, mutta viimeisillä Opeth-levyillä korinalaulut ovat vaihtuneet puhtaampiin vokaaliosuuksiin ja kappaleet ovat pidentyneet sekä kehittyneet yhä polveilevimmiksi.

Vuoden 2008 ”Watershed”-albumillaan Suomen virallisen listan ykköspaikan valloittanut ja edellisellä pitkäsoitollaan ”Heritage” (2011) listan toiseksi noussut Opeth valmistautuu parhaillaan 11. studioalbuminsa julkaisuun. Bändin nokkamies Mikael Åkerfeldtin tuottama ja Porcupine Treestä tutun Steven Wilsonin miksaama ”Pale Communion” ilmestyy 22. elokuuta. Levyä pohjustavan ”Cusp of Eternity” -singlen perusteella yhtye jatkaa myös uutuuslevyllään ”Heritagelta” tutun progemetallin parissa.

Opeth on edellisen kerran vieraillut Suomessa omalla keikallaan loppuvuodesta 2011, jolloin ruotsalaisbändi esiintyi Helsingin Jäähallissa. Molempien tulevien konserttien ikäraja on 18 vuotta.

KEIKAT
Ti 11.11.2014 Tampere, Pakkahuone
Ke 12.11.2014 Helsinki, The Circus

LIPUT
Myyntiin ma 21.7.2014 klo 9.00

Tampere, Pakkahuone
Ennakkoon Tiketistä alk. 40,50 EUR / ovelta 42 EUR

Helsinki, The Circus
Ennakkoon Lippupalvelusta alk. 45,50 EUR / ovelta 45 EUR


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.