One Directionin vetovoima ei ihan riittänytkään kahteen stadionkeikkaan, sunnuntain keikka peruttu

Ei tainnut ihan sitten riittääkään One Directionin vetovoima kahteen stadionkeikkaan Suomessa, kun sunnuntaina 28. kesäkuuta keikka on nyt peruttu. Tiedotteessa kyllä mainitaan, että peruutus johtuu kiertueaikataulujen muutoksesta – toisaalta onhan peruminen huonosti myyvässä ja siirtäminen johonkin parempaan maahan myös kiertueaikataulumuutos.

Muuten tuo olisi vielä uskottavaa, että jonkinlaisesta pakottavasta muutoksesta olisi kyse, mutta kun sunnuntain lipun voi vaihtaa lauantailippuun, niin on siellä lauantainakin vielä ilmeisesti melkoista tilaa. Eikä toisaalta bändillä mitään muutakaan keikka ole buukattuna tuohon aikaan.

Lippujen vaihto

Sunnuntailta peruuntuneen konsertin liput on mahdollista vaihtaa lauantain konserttiin saman hintakategorian paikoille. Vaihto tulee tehdä Lippupalvelun lippukaupoissa (ei R-kioskit) 28.2.2015. mennessä. Vaihdosta ei aiheudu kuluja asiakkaalle.

Lippujen palautus:

Sunnuntailta peruuntuneen konsertin liput on mahdollista palauttaa Lippupalvelun lippukauppohin (ei R-kioskit), tai postitse osoitteeseen: Lippupalvelu Oy PL 667, 00101 Helsinki. Elektroniset (esim. pdf) liput voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lippupalvelu.fi. Kuoreen tai sähköpostiin tulee liittää mukaan yhteystiedot, ja täydelliset pankkiyhteystiedot (pankin nimi, IBAN-tilinumero ja BIC-koodi). Kaikkein nopeimmin lipun hinnan saa takaisin asioimalla lähimmässä Lippupalvelun lippukaupassa. Palauta liput 28.2. mennessä.

Lisäliput lauantain konserttiin

Lauantain konserttiin vapautuvat lisäpaikat tulevat myyntiin 13.1. klo 10. Liput palvelumaksuineen alkaen 72,50 / 69,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä.
 


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.