Ólafur Arnaldsin trio tuo ambientin Savoyhin

Islantilaisen säveltäjän ja musiikin monitaiturin Ólafur Arnaldsin trio saapuu esiintymään ensimmäistä kertaa Suomeen 25. marraskuuta 2013 Helsingin Savoy-teatteriin. For Now I Am Winter -albuminsa kuluvana vuonna julkaissut Arnalds on monilahjakkuus musiikkituottaja ja lauluntekijänä. Albumi on hänen neljäs sooloalbuminsa, ja toisin kuin aiemmissa albumeissa Arnalds on omien sanojensa mukaan kääntänyt minimalistisuuden maksimaalisuuteen tuomalla musiikkiinsa uusia elementtejä.

Arnalds on musiikkituottajana ottanut musiikkiinsa elementtejä useista eri musiikkityyleistä, kuten tunnelmallisesta ambient-musiikista, neoklassiseen ja electronica-musiikkiin. Taiteilijan instrumentteihin kuuluvat piano, rummut, kitara ja banjo. Tuoreimmalle albumilleen hän on tuonut myös muita orkesteri-instrumentteja. Arnalds on kiertänyt ympäri maailmaa muiden muassa islantilaisen kollegansa Sigur Rósin kanssa myyden loppuun mm. lontoolaisen The Barbican Hallin.

[youtube KRrX80qdaTI]

KEIKKA
25.11. Helsinki, Savoy-teatteri

LIPUT
Ennakkoon Lippupalvelusta
Hinta 30 euroa (sis. toimituskulut)


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.